Ontsluiting Oost

Niels van den Berg 24.05.2012

Gisteren tijdens de A.L.V. toch nog even gevraagd naar ontsluitingsroute Oost. Daar gaf wethouder Hans van Agteren nogmaals aan dat € 300.000 door ons als raad daarvoor bestemd c.q. gereserveerd is.

Dit wist ik natuurlijk zelf ook al wel, maar tussen budget bestemmen en plannen realiseren zit nogal wat tijd. En dat duurt mij dan soms veel te lang. 2,5 jaar zijn we inmiddels op weg in deze periode. Een jaar geleden is er het platform geweest voor bewoners, sindsdien heeft men niets meer vernomen van onze gemeente die communicatie zo hoog in het vaandel heeft staan. Een absoluut aandachtspunt natuurlijk. Maar vertrouwen heb ik natuurlijk in onze wethouder Hans van Agteren. Hans en ik kennen elkaar al wel een tijd, hij weet hoe ik als een jonge hond soms in zijn nek blijft hangen. Het zit in mijn aard, en zal er uiteindelijk ook voor zorgen dat behalve de wethouder ook andere betrokkenen op scherp blijven. Nog voor de zomervakantie wordt een begin gemaakt met de werkzaamheden. Dat is dus bijna en dus wacht ik vol vertrouwen af.