Afscheid van Myra Koomen.

Albert Veldt 07.06.2012

De afscheidsreceptie van Myra Koomen gegeven in het Hanninkshof te Usselo werd druk bezocht. Lovende woorden voor onze vertrekkende wethouder van Werk & Inkomen.

Het leken bijna wel aanstelling speeches die we hoorden. Zalvende woorden werden haar toebedacht, als flamboyant, vernieuwend, eigenzinnig en werklustig. Het leek of iedereen het jammer vond dat ze ging. Ontegenzeggelijk heeft ze fouten gemaakt, maar wie zonder zonden is werpe de eerste….!?

Zo blijkt maar weer dat politiek een ondoorzichtig spel van sinistere krachten is. Namens de fractie gaf ik haar een attentie voor de goede samenwerking. Privé gaf ik haar een klein stukje zeep, ze leek ermee verrast, maar met een vraag? Ik heb haar gezegd dat dit stukje bedoeld was om vanavond haar handen nog maar eens goed te wassen want hoeveel woorden waren écht en oprecht vandaag? Hoeveel handen eerlijk en oprecht gegeven? Ze beloofde me die avond extra te schrobben, want ze begreep me volkomen. Langs deze weg wil ik toch ook namens de fractie Patrick Welman die haar plaats in het college gaat innemen oprecht feliciteren met zijn aanstelling als Wethouder voor onze gemeente!