Afscheid Joost Posthuma, Joost bedankt!

Niels van den Berg 15.11.2012

Joost is gestopt met fietsen. Na 5 rondes van Frankrijk en 2 keer de Vuelta

als meest aansprekende wedstrijd deelnames, hangt de 31 jarige Enschedeeer de fiets aan de wilgen. Zondag a.s. stapt Posthuma voor de laatste keer op zijn fiets. Dit doet hij tijdens de GOW Enschede. Vrienden en familie hebben een heel programma in elkaar gezet. Joost heeft dat verdiend, negen jaar lang is hij het boegbeeld geweest voor de regio Twente in de wielerwereld. Afgelopen maandag heb ik geprobeerd om achtereenvolgens burgemeester den Oudsten en wethouder Wallinga te strikken om bij zijn afscheid aanwezig te zijn. Beide waren direct enthousiast, maar helaas verhinderd. Om Joost namens de gemeente Enschede toch te bedanken voor zijn prestaties, mag ik namens B&W het woord tot hem richten a.s. Zondag. Bij deze alvast een voorschot kort maar krachtig, Joost bedankt!
Mocht u ook aanwezig willen zijn tijdens het laatste optreden van Joost, dan bent u van harte welkom bij de vijver aan de Vlierstraat!