Ontsluiting Oost!

Niels van den Berg 29.11.2012

De Ontsluiting van de Oostwijken blijft dramatisch. Vanmorgen,( woendag j.l.) in bijna 20 minuten

het stuk Heidevlinder tot aan Service centrum Oost afgelegd. Absurd, al helemaal omdat ik weet als ervaringsdeskundige dat dit een snelle tijd is. Zou het geregend hebben dan kun je dit aantal bijna verdubbelen. Een “rechtsaffer” ter hoogte van Dolphia lost nauwelijks iets op, en ook de voorgenomen verlengde linksaf-strook ter hoogte van de Esmarkelaan zal niet of nauwelijks helpen. Besparen dus dat geld en een oplossing realiseren die voorgoed een einde maakt aan deze belachelijke situatie.
Je hoeft geen verkeersdeskundige te zijn om in te zien dat deze Gronausestraat de verkeersstromen vanuit Oikos, Beekveld, Gronau, Eilermarke, Esmarke, Cascade en dorpskern Glanerbrug niet aankan. Dikwijls genoeg heb ik erover geschreven en gesproken en dus maar weer aankaarten op de stadsdeelcommissie- vergadering van Stadsdeel Oost. Er moet nu eindelijk gewerkt worden aan een structurele oplossing.

Laten we niet vergeten dat dit een prioriteit is in het coalitieakkoord!