Barry Overink ; Kandidaat raadslid voor BBE

Barry Overink 24.10.2013

barry overink-2

Na enige tijd te hebben meegelopen met de bestuurs-, fractie- en raadsvergaderingen is mijn enthousiasme gegroeid

en bleek de locale politiek lang niet zo stoffig en duf te zijn als dat het lijkt, integendeel zelfs! Door mijn enthousiasme heb ik mijn ambities uitgebreid en ben actief lid van de vereniging geworden in de rol van voorzitter, dit inmiddels al twee jaar. Een mooie functie waarbij je achter de schermen de politiek op een goede manier kunt verkennen en inhoudelijk mee kunt discussiƫren over standpunten die de vereniging en de fractie inneemt. Hier heeft het enthousiasme zich doorgezet met gevolg dat ik mij medio 2013 kandidaat heb gesteld voor het raadslidmaatschap bij de verkiezingen in maart 2014.

Mijn persoonlijke interesses op politiek gebied liggen voornamelijk bij economie en werk, een brede portefeuille waarin ik de speerpunten van Burgerbelangen Enschede wil vertegenwoordigen; Financieel gezonde stad, goed ondernemers en onderwijsklimaat, werkgever op kop, innovatieve- gemeente, goede bereikbaarheid en een sterke centrumfunctie. Als ondernemer in deze stad en een van de jongste kandidaat raadsleden (32 jaar) binnen Burgerbelangen ben ik erg gemotiveerd en ambitieus en wil ik met een frisse blik zorgen dat Enschede, economisch gezond, veilig, schoon en bereikbaar is:
Gewoon samen doen!