Afscheid van de politieke arena

André Le Loux 23.03.2014

Beste leden en lezers van onze nieuwsbrief,

Het was natuurlijk al enige tijd bekend, maar nu is het definitief.
Ik ga de politieke arena verlaten.

Na twintig jaar Burgerbelangen Enschede ga ik het wat rustiger aan doen. In de luwte blijf ik de partij echter volop steunen.
Een beter moment om te stoppen had ik mij niet kunnen bedenken, we hebben een uitstekende fractie en ook nog een zetel meer. We zijn een partij geworden die er echt toe doet en zeker in staat is de burgerparticipatie (die bij mij hoog in het vaandel staat) een schwung te geven. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken u allen te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Waar u voorheen bij mij terecht kon heb ik er het volste vertrouwen in dat u nu bij een van de huidige fractieleden kunt aankloppen en dat zij u voorthelpen.
En mocht het zo zijn dat u desondanks liever met mij contact wilt opnemen dan kan dat natuurlijk altijd.
Ik wens u, Burgerbelangen en de stad alle goeds toe.