De Lonneker Molen

Zehra Ceben 03.04.2015

Burgerbelangen Enschede vind het jammer dat ondanks mediation de partijen ‘Stichting Lonneker Molen’ en ‘Het aangespannen Landbouwwerktuig Lonneker’ niet nader tot elkaar kunnen komen. Dit leidt tot stagnatie van het project van Akker tot Bakker. Burgerbelangen Enschede is van mening dat het nu al lang genoeg heeft geduurd en er nu eindelijk doorgepakt moet worden.

De wethouder is bereid om beide partijen nog één maand de tijd te geven om met een oplossing voor samenwerking te komen. Zo niet, dan moet het overleg met beide partijen gestopt worden en zal er gekeken moeten worden naar een commerciële partij.

Wij hopen dat deze twee partijen toch nog een punt achter het verleden kunnen zetten en samen nader tot elkaar kunnen komen zodat de project van Akker tot Bakker eindelijk van start kan gaan! Wij hebben er vertrouwen in.

Dus laten we het gewoon samen doen!