BBE gaat in gesprek met de ondernemers in Glanerbrug

Niels van den Berg 19.05.2017

Op korte termijn wil de fractie van Burgerbelangen Enschede in gesprek gaan met de ondernemers in Glanerbrug en dan vooral met hen die gevestigd zijn aan de Gronausestraat, maar uiteraard ook met de elders in het dorp gevestigde ondernemers. Hiertoe organiseert de BBE fractie een avond in Zaal Nationaal aan het Heldersplein op donderdagavond 22 juni om 20.00 uur.

Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig, ten eerste is de lange termijn planning voor ondernemers en ook voor ons als partij een belangrijk onderwerp, zo langzamerhand zijn wij ons ook weer aan het oriënteren waar wij ons als Burgerbelangen op moeten gaan richten de komende jaren.

Dat en veel meer moet binnenkort uiteindelijk gestalte krijgen in ons partij programma en dat vraagt om input en dus het ophalen van informatie en signalen bij hen die wij vertegenwoordigen en dat is de Enschedese burger en daarnaast natuurlijk ook de Enschedese winkeliers en dan in dit geval in Glanerbrug.

Ten tweede willen wij als fractie graag horen van de winkeliers waar zij op dit moment zo al tegenaan lopen en wat de problemen zijn die een politiek karakter hebben en tevens wat kan en moet er volgens hen dan anders. En dan willen we weten of zij ideeën hebben op welke wijze dat zou moeten en wat voor wensen en of ideeën zij verder hebben en uiteraard dan ook wat kunnen wij als BBE voor hen kunnen betekenen op korte termijn? Aankomende week zullen wij de uitnodigingen voor de bijeenkomst in Zaal Nationaal aan het Heldersplein op donderdagavond 22 juni om 20.00 uur persoonlijk aan de winkeliers gevestigd aan de Gronausestraat overhandigen en wij hopen er dan uiteraard op dat veel ondernemers aanwezig zullen zijn op deze avond.