Overlijden Hennie Ardesch

Bestuur 26.11.2019

Niemand ziet de tranen
Niemand voelt de pijn
Altijd houden van
Maar nooit meer bij jou zijn…

Heden bereikte ons het onvoorstelbare en droevige bericht dat geheel onverwachts van ons is heengegaan de heer Hennie Ardesch, op de leeftijd van 76 jaar. Hennie was medeoprichter van onze politieke partij Burgerbelangen Enschede. Hennie was voor ons als BBE bestuur, fractie en leden altijd een steun en toeverlaat bij wie velen door de jaren heen terecht konden voor raad en advies. Wij zullen Hennie in onze gedachten houden als een altijd toegankelijk en vriendelijke vriend. Dat hij moge rusten in vrede.

Ons medeleven gaat uit naar Hennie zijn familie, vrienden en kennissen. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd en bij het verwerken van dit grote verlies.