21 maart, en Enschede kleurt geel!

Campagne Team 14.03.2021
21 maart, en Enschede kleurt geel!

Het is alweer 3 jaar geleden dat de stad Enschede geel kleurde. Ruim 10.000 Enschedeërs gaven DÉ lokale partij van Enschede hun steun. Bij de aanstaande landelijke verkiezingen is het voor deze 10.000 stadsgenoten moeilijk kiezen… zo ook voor vele andere Enschedeërs.

Over ruim een jaar zijn wij er weer. Vastberaden om met nog meer steun dan drie jaar geleden de stad weer in het geel te kleuren. Niet voor niets zijn wij betrokken en bevlogen inwoners van onze stad die zich de afgelopen jaren hebben aangesloten bij Burgerbelangen Enschede. Om ons in te zetten puur en alleen voor onze mooie stad.

De campagne slaan wij dit jaar met groot genoegen over. Maar we wilden de lokale media niet onthouden dat wij lokalen er zijn, blijven en in maart 2022 vol vertrouwen terugkomen om het de kiezer weer een stuk eenvoudiger te maken… van, voor en door Enschede!

Burgerbelangen Enschede Gewoonsamendoen!

Tot ziens in ’22 !